• muskátli pink
  • petunia
  • muskatli angol
  • Futomuskatli - Cirmos
  • muskátli basky
  • fehér muskátli
  • verbena
  • rózsamuskátli

Koronavírus intézkedés

JÁRVÁNYÜGYI INTÉZKEDÉSEINK

Kertészetünk számára kiemelten fontos, hogy az Önök és munkatársaink egészségét megőrizhessük, ezért a járvánnyal kapcsolatban az alábbi eljárásokat vezetjük be, és kérjük kedves Vásárlóinkat ezek maradéktalan betartására.

NYITVA TARTÁS

Jelent pillanatban a Kormány 2021. március 8-ától hatályos Kijárást korlátozó rendelete szerint a kertészeti árudák lakossági és viszonteladói vásárlás céljából továbbra is látogathatók.

Nyitvatartásunk hétköznap és hétvégén is 8-15h. Hétköznap 15-18h-ig az előre megrendelt áru átvehető, előre egyeztett idősávokban. 

VÁSÁRLÁS MENETE

- az üvegházban egyszerre max. két vásárló tartózkodhat. Kérjük kedves Vásárlóinkat, lehetőleg ne nagyobb létszámmal érkezzenek hozzánk. Nagyon sajnáljuk, hogy idén esetleg nem mindenkivel találkozunk, akikkel évek óta minden tavasszal ismerősként üdvözöljük egymást, de közös érdekünk a járvány terjedésének fékezése

- Kérjük, hogy az üvegházban, vagy a házon kívül tartózkodva tartsunk egymástól 2m távolságot

- A növényeket/cserepeket lehetőleg csak akkor fogják meg ill. válasszák ki, ha azokat meg is vásárolják, egyéb esetben bízzák a kiválasztást munkatársainkra

- Kérjük, kövessék a köhögés, tüsszentés higiéniai protokollját a sajtóban már sokszor elhangzottak szerint (zsebkendő használata, könyökhajlat, stb.)

- ha betegnek érzi magát, kérjük ne induljon el vásárolni, kérje meg közeli hozzátartozóját, ismerősét, hogy segíthessen Önnek.

ELŐRENDELÉS

Azok a kedves Vásárlóink, akiknek határozott elképzelése van a megvásárolni kívánt növényekről, leadhatják rendelésüket a 06-20-983-9977 telefonszámon, és a készrecsomagolt árut 24h-n belül átvehetik.

KISZÁLLÍTÁS

Házhozszállítást eddig a legritkább esetben vállaltunk, de a rendkívüli helyzetre való tekintettel figyelnünk kell azokra is, akik nem szívesen hagyják el otthonukat ezekben a napokban. Kezdők vagyunk ebben, ezért türelmüket kérjük, mindent megteszünk a gördülékeny ügyintézésért. 

A kiszállítási igényeket a 06-20-983-9977 telefonszámon várjuk. A kiszállítás díja a felső menüsorban a 'Házhozszállítás' pont alatt található.

BEÜLTETÉS

Beültetési szolgáltatásunk továbbra is él! Amennyiben Önnek nincs helye/ideje/kedve a ládába vagy kaspóba történő ültetésre, mi szívesen elvégezzük ezt Önnek. 

KÖSZÖNJÜK EGYÜTTMŰKÖDÉSÜKET!

Kapcsolat

Cím:1224 Budapest,
Diótörő út 122-124.

Tel/fax: +36-1/207-2909
Mobil:    +36 20/983 9977
           

E-mail:
baloghmuskatli@gmail.com

Nyitvatartás: 
Hétfő:          8 - 18h
Kedd:       8 - 18h
Szerda:     8 - 18h
Csütörtök:   8 - 18h
Péntek:       8 - 18h
Szombat:  8 - 14h
Vasárnap: 8-12h

Újdonságaink

Álló muskátli - Pelargonium zonale `Madame Fourier`

Álló muskátli - Pelargonium zonale `Madame Fourier` Növény választék: Álló muskátli
Szín: Piros
Egyéb tulajdonság: Napos helyre, Félárnyékos helyre, Szeles helyre

Nagyvirágú futó petúnia - `Starlight Blue`

Nagyvirágú futó petúnia - `Starlight Blue` Növény választék: Futó petúnia
Virágzat: Szimpla
Szín: Lila-fehér cirmos
Egyéb tulajdonság: Napos helyre, Félárnyékos helyre

Álló muskátli - Pelargonium zonale `Neona`

Álló muskátli - Pelargonium zonale `Neona` Növény választék: Álló muskátli
Szín: Ciklámen
Egyéb tulajdonság: Napos helyre, Félárnyékos helyre, Szeles helyre

Megosztás